Wat kost een uitvaart bij De Keerkring?

Ik werk met een basisfee van € 2100,00. De kosten van ingekochte producten, diensten van andere professionals en huur van locatie reken ik zonder winstopslag aan u door. Hiervoor betaalt u dus altijd de kostprijs. Om u een idee te geven: de meeste uitvaarten kosten bij De Keerkring tussen de € 5000,00 en € 9000,00.

In ons eerste gesprek, dat altijd gratis is, bespreken we uw wensen en ideeën. Hierna krijgt u van mij altijd een duidelijk prijzenoverzicht. Op deze manier komt u later niet voor verrassingen te staan. Hoe u verzekerd bent, maakt niet uit: ik kan de uitvaart voor u verzorgen.

De vormgeving van de uitvaart kan worden besproken na het overlijden, maar ook al eerder. Zelfs als u nog kerngezond bent. Alle definitieve afspraken die worden gemaakt, leggen we schriftelijk vast.

Onder de basisfee valt het regelen, begeleiden en uitvoeren van de uitvaart, de aangifte van overlijden bij de gemeente, alle wettelijke formaliteiten en verder extra werkzaamheden die ook horen bij het werk van een uitvaartverzorger:

  • dagelijks bezoek van mij aan de overledene, thuis of in een rouwcentrum
  • eventueel helpen samenstellen van de rouwkaart en/of de rouwadvertentie
  • afspraken maken met bijvoorbeeld de bloemist, muzikanten, drukker en vervoersbedrijf
  • afspraken maken met alle benodigde instanties, zoals de religieus voorganger of de funerair spreker
  • eventueel adviseren over en bemiddelen bij diensten na de uitvaart, zoals het grafmonument of de as-bestemming, of diensten van andere professionals, zoals bijvoorbeeld de huisarts of hulpverlener